Organisatie

TTV Oldambt bestaat formeel sinds 2012 en is een fusie tussen de voormalige verenigingen “Reflex” uit Scheemda en “De Finster” uit Finsterwolde. Beide verenigingen bestaan al tientallen jaren en kunnen terugkijken op bijzondere resultaten, zelfs op internationaal niveau (zie ook Geschiedenis TTV Oldambt). De thuisbasis van deze Oldambster vereniging is sporthal De Hardenberg te Finsterwolde, waar naast de competitie ook diverse toernooien worden gespeeld.
Begin dit jaar werd bekend dat verenigingen zich konden aanmelden voor de organisatie van de Groninger Kampioenschappen Tafeltennis. TTV Oldambt heeft geen moment getwijfeld en middels motivatie van de doelstellingen de organisatie toegewezen gekregen. Op dit moment zijn circa 15 vrijwilligers vanuit de vereniging en daarbuiten al enige maanden bezig de kampioenschappen professioneel voor te bereiden. Op de toernooidagen zelf zal deze groep, mede dankzij de samenwerking met WTTC, worden aangevuld met nog eens circa 40 vrijwilligers om het evenement in goede banen te leiden.

There is no image or category is unpublished or not authorized

De nieuwe convocatie voor 2016 staat op de site onder het kopje convocatie.

Alle uitslagen van 2016 kunt u vinden op de pagina uitslagen.

Alle foto's van de winnaars van 2015 kunt u vinden onder het kopje foto's.

GKWinschoten De tafels voor de @GKWinschoten 2015 staan al klaar! http://t.co/S6GzK1t2xJ
GKWinschoten 2/2 Hoef je zelf niet te spelen en help je graag mee? Laat het ons weten door te mailen naar gk@ttvoldambt.nl!
GKWinschoten 1/2 We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor specifieke activiteiten: de verloting op vrijdag en zaterdag en baancommisarissen op zondag.

Deel-logo oldambt 132kb  rabobanklogo   logohofman